Könyvajánló

…  István: Lottón nyertem

2000002833860

 A magyar lottómilliárdos igaz története

A könyv szerzője, Magyarország egyik – vagy talán legnagyobb – lottónyereményének tulajdonosa részletesen leírja, hogy milyen érzés volt a nyertes szelvénnyel a kézben új életet kezdeni. Milyen fantasztikus vásárlások, viszontagságok, meglepetések és milyen személyes tragédia változtatta meg a szerző és felesége életét.

A szerző érthető okokból ragaszkodott ahhoz, hogy kilétére ne derüljön fény, így a kötet névtelenül, István keresztnéven jelenik meg.

Ajánljuk mindenkinek, aki lottózik, és annak is, aki nem hisz a szerencsében. Ajánljuk továbbá azoknak, akik szeretnék beleélni magukat abba, hogy milyen rövid időn belül szabadon elkölteni milliárdokat, és azoknak, akik át tudják érezni a szerelmespár tragédiáját, amit a pénz sem tudott orvosolni.

www.lottonnyertem.hu

A könyv szerzője teljes honoráriumát az SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel.

Gayle Forman: HA maradnék

letöltés (1)

És te hogyan döntenél?

Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid jó fejek, mindig megértenek és melletted állnak. Az öcséd a legédesebb kiskölyök a világon. A város legígéretesebb rockbandájának frontemberével jársz, aki nem elég, hogy eredeti és különleges, de imád is téged. A zenei tehetséged szélesre tárta előtted a világ kapuit.

Képzeld el, hogy aznap, mikor leesik az első hó, mindezt elveszítheted.

Amikor életedben először kell komoly döntést hoznod, nem áll melletted senki, akitől segítséget remélhetnél. Élet és halál között kell választanod. Az életed soha nem lehet olyan, mint amilyennek ismerted. A halálról semmit sem tudsz.

Te mit tennél? Harcolnál vagy feladnád? Mennél vagy maradnál?

 

 

 

a

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.